Waarom Nova?

Een nieuw leven op de wereld zetten, blijft elke keer weer bijzonder. Wij vinden het een voorrecht om daar een rol in te kunnen spelen. In eerste instantie is het natuurlijk onze taak om te zorgen voor de goede gezondheid van moeder en kind. Maar daarnaast vinden wij het erg belangrijk jij je als aanstaande moeder op je gemak voelt en geniet van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook wanneer het niet helemaal loopt zoals je van te voren gedroomd hebt, zullen wij je hierin begeleiden.
Met het groeien van het kindje in je buik moet de vertrouwensband tussen jou en  ons ook groeien. Daarom werken wij niet zoals de andere praktijken met assistentes. Alle controles, alle telefoontjes gebeuren door onszelf. Bovendien organiseren wij onze spreekuren zo dat  je ons allemaal tijdens de zwangerschap goed leert kennen. Zo kan het niet gebeuren dat je tijdens de bevalling een onbekend gezicht aan je bed krijgt. 
We nemen ruim de tijd voor je, zodat we in alle rust kunnen bepreken wat jij belangrijk vindt. Immers iedere vrouw is uniek en geen zwangerschap of bevalling verloopt hetzelfde. Het gaat om jouw unieke ervaring. Een ervaring die je maar een paar keer in je leven meemaakt en die je het meest waardevolle op aarde schenkt. Jouw opvattingen en wensen staan hierin centraal. Wij willen dat jij de sfeer bepaalt. Een sfeer waarin je je thuis voelt. Alleen dan kan jij luisteren naar je lichaam en kunnen wij luisteren naar jou!