Menu

Voorlichting tijdens: Zwangere Zaterdag

Iedere drie maanden vindt er een “Zwangeren Zaterdag” plaats. De voorlichting nieuwe stijl wordt georganiseerd door alle verloskundige praktijken uit de regio van ziekenhuis Bernhoven, de gynaecologen, klinisch verloskundigen en verpleegkundigen van ziekenhuis Bernhoven en de betrokken kraamzorg organisaties.

Gedurende deze dag vinden van 10.00 tot 15.00 uur in het restaurant en een aantal vergaderruimtes van het ziekenhuis diverse workshops plaats van telkens twintig minuten. De aanstaande moeders en hun partners kunnen gewoon binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
De workshops behandelen de gang van zaken tijdens de bevalling, wat gebeurt er in het ziekenhuis, hoe gaat het met pijnstilling, hoe verloopt borstvoeding en wat moeten we doen als we weer thuis zijn?

Tijdens deze informatiemarkt geboortezorg kunnen de deelnemers zich ook oriënteren op allerlei zwangerschapsgerelateerde diensten, producten en activiteiten op een heuse markt. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats op de kraamafdeling en de verloskamers van Bernhoven.

Aanmelden is niet nodig.

De voorlichting nieuwe stijl vindt plaats op zaterdag 18 maart, 17 juni, 9 september en 18 november 2023. 

Meer informatie vind je op de website van Bernhoven.