Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

borstvoeding_slider

Borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Het bevordert een gezonde groei en ontwikkeling en heeft positieve gevolgen voor de gezondheid van zowel de baby als de moeder.

Baby’s profiteren optimaal van de gezonde effecten van moedermelk als ze minimaal zes maanden borstvoeding krijgen.

Wij zien het als onze taak om aanstaande ouders te voorzien van objectieve informatie over borst en kunst voeding, zodat ze in staat zijn om een bewuste keus te maken over welke voeding ze willen gaan geven aan de baby.

Als je de keuze maakt om kunstvoeding te geven aan je baby respecteren wij die keuze en ontvang je van ons geen verdere informatie en voorlichting over borstvoeding. Als je er wel voor kiest om borstvoeding te gaan geven, krijg je stapsgewijs informatie en adviezen over het geven van borstvoeding.

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Er worden informatie avonden georganiseerd waarover je meer informatie zult ontvangen tijdens het spreekuur.

In 2009 is onze  inzet  voor borstvoeding beloond met het behalen van het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Dit certificaat krijgt een praktijk als je kennis en inzet voor borstvoeding aan vele kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn hier erg blij mee en het daagt ons uit om ook in de toekomst onze zorg voor borstvoeding volgens deze kwaliteitseisen aan te bieden.