Fysiotherapie bij Nova

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Hierdoor kun je klachten rond het bekken- en bekkenbodemgebied krijgen. Ook lage rug en nekklachten komen vaker voor.

Deze klachten kunnen ontstaan doordat je houding en manier van bewegen verandert. Dit komt door de groei van je baby en omdat je buik en bekkenbodemspieren en je banden rond je bekkengewrichten wekker worden.
Deze veranderingen zijn nodig voor de bevalling, maar kunnen ook klachten veroorzaken

Een goed gebruik en een goede conditie van je bekkenbodem-buik en rugspieren tijdens en na de zwangerschap helpen om klachten te voorkomen of te beperken.

Soms is dit echter niet genoeg en kun je hulp en begeleiding gebruiken van een fysiotherapeut.

Sinds 2017 is er fysiotherapie in onze praktijk aanwezig om zwangere te begeleiden indien dat nodig is. Je kan zonder verwijzing van de huisarts bij de fysiotherapie terecht.
Annemarie Klasen is fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenklachten.

Natuurlijk kun je ook bij Annemarie terecht voor niet zwangerschap gerelateerde klachten die behandeld kunnen worden door een fysiotherapeute.

Annemarie behandeld zowel in de zwangerschap al na de bevalling, en behandelingen kunnen indien de situatie daarom vraagt ook bij de cliënt thuis plaatsvinden.

Je kunt via ons een afspraak inplannen bij Annemarie. Maar je kan haar ook een mail sturen of bellen.

Tel: 0412-401764

Email: info@fysiofitberghem.nl