Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Vitamines

Een nieuw leven op de wereld zetten blijft altijd persoonlijk. Wij helpen je graag door deze periode en ondersteunen zou waar mogelijk. Zo ook met de juiste vitamines voor een bijzondere periode. Tijdens de zwangerschap moet je de juiste vitamines binnenkrijgen om de baby gezond te laten groeien en zelf gezond te blijven. De belangrijkste vitamines zijn foliumzuur en vitamine D. Foliumzuur is super belangrijk voor de ontwikkeling van de baby’s neurale buis en je moet ermee beginnen vóór de zwangerschap.

Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook als je zwanger wilt worden of in het kraambed is het belangrijk om de juiste vitamines binnen te krijgen. Naast melkvoeding heeft je baby ook extra vitamines nodig.

Wij krijgen veel vragen over vitamines. Wanneer slik ik wat, welke merken zijn geschikt, waar koop ik de juiste producten?

Volg je een speciaal dieet, ben je veel misselijk, moet je veel spugen, vind je het lastig om goed gevarieerd te eten, gaat eten even niet zo gemakkelijk gaat,  krijg je een tweeling, heb je onder- of wellicht wat overgewicht? In dit soort situaties is een standaard vitamine advies soms niet voldoende. Het is dan fijn om in een (gratis) persoonlijk gesprek je situatie te bespreken en een individueel advies te krijgen van een team van experts. Deze bestaat uit een arts, orthomoleculair therapeut en een voedingscoach. Aan de hand van jouw situatie wordt er een persoonlijk advies geven. Hiervoor werken wij samen met Vitamines.com. Naast het gratis persoonlijk gesprek, ontvang je met de code NOVA 20% korting op de producten. Vitamine D en K voor je baby zijn hier ook te koop.

Via deze website kun je de vitamines bestellen