Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Verhuur en verkoop van Borstkolven

In de kraamperiode kan het zijn dat je een kolf nodig hebt om bijvoorbeeld de borstvoeding op gang te brengen.

Je kunt bij ons een professionele kolf huren. Wij verhuren de Medela Symphony kolf en de Carum borstkolf van Ardo. Ideaal voor langdurig en frequent gebruik en om de borstvoeding mee op gang te brengen. De kolven met een 2-fase kolfprogramma, namelijk de stimulatiefase om de toeschietreflex op te wekken. Daarna wordt er overgeschakeld naar een langzamer, dieper zuigritme, de afkolffase, om de melk zo effectief mogelijk af te kolven. Welke kolf het meest geschikt is voor je ligt aan de eisen die je aan een kolf stelt en of je na de huur periode zelf een kolf wil kopen. Het is een persoonlijke keuze, we zullen je begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

De kosten voor het huren van een kolf zijn 2,00 euro per dag en er wordt geen borg gevraagd.
Je kunt bij ons alle kolven en andere borstvoedingsproducten van Medela en Ardo kopen. Zowel ardo flessen, tepelhoedjes, bewaarsystemen voor borstvoeding. Producten om de borst en tepel te verzorgen. De dienstdoende verloskundige heeft de meest gebruikte artikelen bij als ze in de kraambed periode visite komt rijden. Het is dus niet nodig om al iets aan te kopen in de zwangerschap.

We hebben regelmatig interessante aanbiedingen om de aanschaf van een kolf zo voordelig mogelijk te maken.

Je kan de kolf huren voor een bedrag van € 2,50 per dag. Bij de kolf kun je een kolfset kopen, deze zijn enkel maar ook in dubbele versie te verkrijgen.

Deze zijn verkrijgbaar voor de prijs van (wijzigingen voorbehouden):

€ 26,50 voor een enkele kolfset
€ 36,50 voor een dubbele kolfset

Bij de verhuur geven de medewerkster van Allerzorg uitgebreid uitleg over de werking van de Medela Symphony kolf en de verschillende afkolfsets.

Als je na de kraamperiode wilt blijven kolven, bijvoorbeeld als je weer gaat werken, kan de medewerkster van Allerzorg je advies geven over de verschillende kolven van Medela.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de huur van de borstkolf