Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Flooreer coaching

Flooreer coaching bied ondersteuning aan (a.s) zwangere en hun partners ondersteuning bij de uitdaging die het (a.s) ouderschap met zich mee kunne brengen.

Het mogen verwelkomen van een kindje is veelal een prachtige ervaring, maar is ook overweldigend. Het is een tijd van verandering, aanpassing en hervinden van je balans. Flooreer coaching biedt vrouwen en mannen ondersteuning bij de uitdagingen die de zwangerschap, de (aankomende) bevalling en ouderschap met zich meebrengen. Gun jezelf een antwoord op de vraag: ‘wie ben jij, in deze nieuwe ‘wij’?

Coaching en counseling kunnen u helpen om te floreren. Het is een waardevolle investering in jezelf en je gezin.

Mogelijke coachvragen

Het kan zijn dat je:

 • zwangerschap anders verloopt dan je van tevoren had gehoopt of gedacht
 • de juiste balans vinden, tussen werk en je privéleven, als lastig ervaart
 • in je dagelijks leven belemmerd word door gevoelens of gedachten die je moeilijk kunt stoppen en die je uit balans brengen
 • de veranderingen van je zwangere lichaam dat zich aanpast aan de
  groeiende baby in je buik soms simpelweg niet leuk vind
 • sombere gedachten hebt die je zwangerschap overschaduwen
 • zorgen hebt of zelfs angst voor bevalling
 • terugkijkt op een ingrijpende en mogelijk zelfs nare bevallingervaring

  Wie is Floor?

  Mijn werk als coach combineer ik met mijn gezin en mijn werk als verloskundige in het ziekenhuis. De verloskunde is een prachtig vakgebied waar ik met passie, medische professionaliteit en plezier zwangerschap en bevallingen in het ziekenhuis begeleid. De laatste jaren begeleid ik samen met een mooi team de zwangere en haar partner binnen de POP-poli. POP is de afkorting van Psychiatrie, Obstetrie (verloskunde) en Pediatrie (kindergeneeskunde). Hier ondersteunen we de zwangere en haar omgeving met psychische klachten voor, tijdens en/of in de eerste zes weken na de zwangerschap. Dit geeft me veel voldoening. Steeds vaker voel ik dat zoveel meer vrouwen en mannen juist in deze fase van hun leven net wat ‘extra ondersteuning’ kunnen gebruiken. Dit heeft ertoe geleid dat ik me de afgelopen jaren hebt verdiept in het coachende vak en me sinds 2023 geregistreerd post HBO Allround Coach Practitioner mag noemen. Als waardevolle aanvulling op deze opleiding, maar met meer diepgang naar mijn werk als verloskundige heb ik aansluitend de opleiding tot Bevallingsverwerkingsspecialiste met succes afgerond.