Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Kinderwens spreekuur

De meeste zwangerschappen ontstaan en verlopen zonder problemen. Toch is het belangrijk je op een zwangerschap voor te bereiden. Als je gezond bent en gezond leeft op het moment van zwanger worden is de kans op een gezonde baby het grootst. Ook de leefwijze van de aanstaande vader is van invloed. Indien je een kinderwens hebt, is het verstandig om vooraf al over mogelijke risico’s na te denken. De periode vlak vóór de bevruchting en de eerste maanden van de zwangerschap zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Wat moet je doen, of juist laten, om zo gezond mogelijk in verwachting te raken?

Indien je je goed wilt voorbereiden op een zwangerschap kun je voor advies altijd bij ons terecht, maak gerust een afspraak op ons spreekuur. 0412-646839

Je kunt dus al terecht bij onze praktijk voordat je zwanger bent. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig. Verloskundige zorg valt namelijk onder de eerstelijns zorg, net zoals de huisarts. Dit betekent dat je gewoon zelf een afspraak kunt maken, zonder tussenkomst van een andere hulpverlener. De kosten worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Interesse? Vul het aanmeldformulier in of bel ons!