Op zaterdag 13 juni viert Nova verloskundigen haar vijftiende verjaardag. Maar dat is niet de enige reden voor een feestje, ook vieren zij een aantal samenwerkingsverbanden die zijn ontstaan door de jaren heen. Sinds begin 2015 zijn er namelijk ook een kraamzorginstelling (IVT Kraamzorg), een psychologe en diëtiste in het pand aan de Molenstraat 42 gevestigd.  Daarnaast is  Nova, samen met IVT kraamzorg, een cursusbureau gestart afgelopen maart.

Feestelijke dag in de praktijk

Nova wil haar verjaardag vieren met al haar (oud-)cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze middag geven docenten niet alleen informatie over het cursusaanbod, ook zijn er workshops zodat je echt kennis kunt maken met de cursussen rondom de zwangerschap. Uiteraard is er ook tijd om nog eens bij te kletsen met de verloskundigen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Wie jarig is, trakteert! Daarom ontvangen alle bezoekers een goed gevulde goodiebag. Iedereen is van harte welkom tussen 10:00u en 16:00 uur in de praktijk van Nova verloskundigen (Molenstraat 42 in Oss).

Foto verzameling

In de afgelopen vijftien jaar hebben de verloskundigen van Nova veel vrouwen mogen begeleiden tijdens hun bevalling. De verloskundigen van Nova zouden het erg leuk vinden om foto’s van deze bijzondere tijd terug te zien. Heb je nog foto’s van de bevalling of kraamtijd en staat er een verloskundige van Nova op? Stuur ze dan op naar info@novaverloskundigen.nl of per post naar Nova verloskundigen, Molenstraat 42, 5341 GD, Oss). De foto’s krijgen een mooi plekje tijdens deze feestelijke middag.