Ben je op zoek naar een verloskundige in Berghem of in de omgeving? Wil je daarnaast graag meer informatie over verloskundige zorg? Nova verloskundigen helpt je graag verder.

Verloskundige zorg in omgeving Berghem

Nova verloskundigen is actief in een groot gebied, ook in Berghem. Onze zorg wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar en wij worden door zorgverzekeraars bestempeld als “plus” praktijk. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over onze verloskundige zorg.

Onze verloskundigenpraktijk en ons team

Wil je meer weten over onze verloskundigenpraktijk? Wij stellen onze praktijk en ons team graag aan je voor. Iedere verloskundige van Nova doet haar werk met veel passie en enthousiasme. Wij vinden het altijd weer een voorrecht om als verloskundige een rol te mogen spelen bij een zwangerschap.

Verloskundige locatie Berghem

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Oss, maar we werken vanuit meerdere locaties. Zo hebben we een verloskundige locatie in Berghem. Dat is makkelijk, want tijdens je zwangerschap kom je regelmatig bij ons langs voor controle. Weten wanneer wij op welke locatie aanwezig zijn? Kijk dan bij onze spreekuurtijden en locaties.