Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Verloskundigenpraktijk Grave

Verloskundigenpraktijk Nova is gevestigd in Oss, vlakbij Grave. Wij bieden de juiste en gewenste verloskundige zorg in jouw regio. Hier vertellen we je graag meer over.

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Oss, vlakbij Grave. Daarnaast hebben we ook een verloskundige locatie in Berghem, Heesch en Schaijk. Wanneer wij op welke locatie aanwezig zijn, bekijk je op de pagina met onze spreekuurtijden en locaties.

Ons team van verloskundigen

Ons team van verloskundigen bestaat uit moeders van jonge kinderen, die dus weten hoe het is om zwanger te zijn. Voor iedere verloskundige is het een voorrecht om een rol te mogen spelen bij een zwangerschap. Daarbij zijn we zeer bewust van onze taak, zorgen voor de goede gezondheid van moeder en kind.

Verloskundige zorg in omgeving Grave

Wij bieden verloskundige zorg vanuit Oss en bestrijken een groot gebied. Ook in Grave zijn wij actief als verloskundige. Onze zorg wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar en wij worden door zorgverzekeraars bestempeld als “plus” praktijk. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.