Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Woon je in Reek en zoek je een goede verloskundige in jouw omgeving? Verloskundigenpraktijk Nova is gevestigd in Oss en daarnaast werken we ook vanuit 3 andere locaties bij jou in de buurt.

Verloskundigenpraktijk vlakbij Reek

Naast onze verloskundigenpraktijk in Oss werken we ook vanuit verloskundige locaties in Berghem, Heesch en Schaijk. Je vindt onze verloskundigen dus op meerdere locaties in de buurt van Reek. Bekijk onze spreekuurtijden en locaties om te zien wanneer wij op welke locatie aanwezig zijn.

Onze verloskundigenpraktijk en ons team

Meer weten over onze verloskundigenpraktijk en onze verloskundigen? Wij stellen onze praktijk en ons team graag aan je voor. Iedere verloskundige van Nova ziet het als een voorrecht om een rol te mogen spelen bij een zwangerschap. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over hoe we dit precies doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verloskundige zorg in omgeving Reek

Wij bieden verloskundige zorg in Oss en omgeving. Ook Reek behoort tot het gebied waarbinnen wij actief zijn. Onze zorg wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Bovendien worden wij door zorgverzekeraars bestempeld als “plus” praktijk. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over onze verloskundige zorg.