Meld je aan via Whatsapp WhatsApp
Menu

Zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Zodra je weet dat je zwanger bent, mag je contact met ons opnemen zodat wij een eerste afspraak met je kunnen plannen. Hiervoor heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Aanmelden kan via het zwangerschap aanmeldingsformulier op de website of telefonisch. Meld je je via de website aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
De eerste afspraak en de eerste echo plannen wij rond de 8e week van je zwangerschap. Er zijn soms redenen om deze echo eerder te maken, zie hiervoor het kopje echoscopie op deze website. Je kunt dit ook altijd telefonisch met ons bespreken.

Zwangerschapstest

De zwangerschapstest is het eerste bewijs dat het echt zo is, je bent zwanger! Deze tests zijn tegenwoordig erg betrouwbaar. Mocht je toch nog onzeker zijn en het fijn vinden om nog een test te doen, dan kan dat bij ons. Geef dit aan tijdens je aanmelding, dan plannen we wanneer je hiervoor langs kunt komen.

Moeders voor moeders

Tijdens het maken van de eerste afspraak zullen wij je vragen of je interesse hebt in deelname aan het project “Moeders voor Moeders”. Zij zamelen urine in van zwangere vrouwen om medicatie te kunnen maken voor vrouwen die moeizaam zwanger raken. Mocht je interesse hebben, dan geven wij je telefoonnummer door aan de contactpersoon in onze regio. Zij zal contact met je opnemen voor meer informatie en uitleg. Wil je meer lezen: www.moedersvoormoeder.nl

Zwangerschapsmail

Als cliënt van onze praktijk bieden we je gratis een extra service aan; de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail houden we je op de hoogte van:

  • belangrijke algemene informatie rondom zwanger zijn.
  • belangrijke informatie m.b.t. de zwangerschapsweek waarin je je bevindt en gaat bevinden.
  • informatie met betrekking tot onze praktijk.

Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je je aanmelden via www.zwangerschapsmail.nl